Ana Sayfa | GÜNDEM | Magazin | Deliler Günü nedeniyle piknik yapıp başkanlarını seçtiler

Deliler Günü nedeniyle piknik yapıp başkanlarını seçtiler

image

Çanakkale'de kendilerini ''Deli'' olarak tanımlayan bir grup, ''Dünya Deliler Günü'' etkinlikleri kapsamında yeni başkanlarını belirledi.

 

 Resmi olmayan, ancak kendilerini dernek statüsünde gören çeşitli meslek gruplarında yer alan 75 kişi, otobüsle gittikleri Lapseki ilçesindeki Dumanlı Dağ'da ''Deliler Günü'' nedeniyle piknik yapıp başkanlarını seçti.

Deliler Derneği Başkanı Metin Kaya'nın, üzerinde ''17 Deli 0001'' yazılı özel bir tahtla getirildiği mesire alanında, ilk olarak hayatını kaybeden deliler için saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra yeni başkanı belirlemek amacıyla Metin Kaya ve Osman Canik için oylama yapıldı.

Canik, limon ve erikten oluşan oylardan 18'ini alarak delilerin yeni başkanı seçildi. Dernekte üç yıldır başkanlık yapan Kaya'dan görevi devralan Canik, ünlerinin artık Çanakkale'yi aştığını belirterek, ''Sesimizi tüm dünyaya duyurmak için parti kuracak ve iktidar olacağız'' dedi.(Star)

 

Ekleyin:: Add to your del.icio.us del.icio.us | Digg this story Digg

Yorumlara Abone ol Yorumlar (0 Yorum Eklendi):

Yorumunuzu Ekleyin comment

Lütfen resimde gördügünüz kodu giriniz:

  • email Arkadaşına Gönder
  • print Yazdır
  • Plain text Sadece Yazı
Etiketler
Etiket eklenmemiş
Bu haber için oy ver
0